Menu
Cart

Comme il Faut shoes - The Best Argentina Tango Shoes

's Werelds Beste Argentijnse Tango Schoenen – Comme il Faut shoes

Handgemaakt, gewaagde kleuren, prachtige unique ontwerpen, perfecte pasvorm, en de meest stabiele hoge hakken op de dansvloer. 

Sinds Comme il Faut Shoes haar deuren opende in Buenos Aires Argentinië, heeft Comme il Faut wereldwijd de markt voor dansschoenen naar een geheel nieuw niveau geleid. En de standaard neergezet voor elegante professioneel gemaakte dansschoenen. 

Geen enkel ander bedrijf stopt zoveel moeite en toewijding in het creëren van nieuwe combinaties van materialen, kleuren en vormen om daarmee nieuwe collecties neer te zetten. Al 18 jaar lang produceert Comme il Faut elke maand nieuwe modellen, die u hier op onze website kunt terug vinden.


Het Principe was Simple: Dansschoenen zijn lelijk, En Designer Shoes kun je niet op dansen.
En daarmee was Comme Il Faut geboren. De eigenaren van Comme il Faut shoes zijn Raquel Coltrinari & Alicia Muñiz. En deze twee dames hebben een uitmuntende smaak en gevoel voor het ontwerpen van Argentijnse Tango schoenen.
Van elk ontwerp worden maar 60 paar gemaakt, voor de hele wereld, en dat maakt Comme il Faut tot de meest gewilde unieke dansschoen. Per definitie bent u een 'collector/verzamelaar' zodra een paar bemachtigd hebt, en de kans dat u ooit iemand op uw schoenen tegenkomt is nagenoeg nihil.

Sinds Comme il Faut haar pareltjes begon te produceren en de nieuwe standaard neerzette voor dansschoenen, hebben zij eigen grenzen overwonnen en verder verlegd. Dansen met plezier, en schoenen die met liefde zijn gemaakt - er is geen andere manier om dit te beschrijven.

Al dat moois is ontworpen en ontwikkeld in een land dat continue in economische problemen verkeerd, en daar hardwerkende inwoners dat geen goed maken dat Overheden achterlaten. Comme il Faut neemt u mee naar Buenos Aires, een stad zo mooi als Parijs en Madrid samen. Een stad met prachtige oude huizen, grote houten deuren, kleine hotels, ontelbare mooie oude steegjes en balkonnetjes, en natuurlijk... een eindeloze lijst van dansgelegenheden genaamd Milonga's.

Geniet van dit alles, bezoek Buenos Aires.

Bekijk de gehele collectie!!!